..

älskar bilden

Bantningspiller

Finns det några bantningspiller som verkligen fungerar och som är receptfria?
Tipsa mig isåfall!

Hemska matvanor

Idag åt jag ingenting förutom en frukt på hela dagen, lyckades till och med slippa middagen. Vet ni vad jag gör sen?Proppar i mig ca 15 pepparkakor och 10 chokladbitar! Det är dagens matintag och det är inte, INTE okej! hellre hade jag ätit 4 rejäla måltider än det här. Känner mig så äckligt fet just nu. Kommande två dagar ska jag svälta ihjäl mig för på torsdag morgon är det vägning och om jag har gått upp då kommer hela världen rasa samman.
Mina matvanor är verkligen hemska. Jag äter i princip ingen mat. Lever på kaffe och frukt och om jag äter frossar jag i onyttigheter. Min kropp måste hata mig, kanske därför den gör sig själv ful. För att hämnas...

Måndag 30/11

Hoppas alla haft en bra helg. Själv har jag inte gjort någonting annat än jobbat, pluggat och sovit. Vidare nyttig har jag inte varit förutom igår. På torsdag ska jag väga mig igen och jag hoppas på att väga runt 48.5. Det känns så meningslöst att tappa kilon när det ändå inte syns på kroppen. Mina höfter är fortfarande så sjukt feta, enda stället man kan se skillnad är på nyckelbenen och revben/rygg. Önskade att det kunde synas mer på armar, mage och höfter.

.
Hursomhelst så har dagen varit sjukt deppig. Hade konstant huvudvärk hela dagen. Det är så stressigt just nu. !000 saker flyger omkring i mitt huvud och jag panikerar hela tiden. Det är inte sunt. Hatar skolan som ger oss så sjukt mycket plugg, men mest av allt hatar jag mig själv som bär på denna prestationsångest.  Nu ska jag hem och försöka undvika middag. 48.5 doesnt comes for free...


Deppig fredag

Jag känner mig så ensam, sitter här hemma när jag vet att jag borde gå ut. Orkar inte. Det är så deppigt här, hatar att vara hemma. Önskar att jag kunde sitta i en vanlig familj och ha fredagsmys, där alla är glada och normala. Inget bråk och inget depp. Saknar älskling, saknar så att det gör ont. Hos honom glömmer jag allt annat, alla problem som vardagen bär med sig. Med honom är jag lycklig.

Normal dag

Idag har jag ätit både frukost lunch och mellanmål..Det känns bra.
Frukosten bestod av en macka, jag ville egentligen inte ha den men jag tvingade mig själv att äta upp den. Är så rädd för att tappa kontrollen så när jag äter påmins jag om att jag inte är sjuk på riktigt.
Lunchen var bara sallad men det var tillräckligt för att klasskompisarna ska sluta undra, försöker äta i skolan en gång i veckan men det känns så onödigt eftersom att det egentligen är det lättaste målet att slippa..
Mellanmålet sitter jag med nu, macka, flingor och lite choklad.
Snart skajag ut på en springtur
.
det är vid det här laget jag brukar tappa kontrollen. Börja hetsäta som en galning flera timmar i sträck för att senare ligga och tjuta i sängen. Gör gör det de dagar då jag börjat äta, då tänker jag att det redan är försent, att jag redan sumpat det så jag kan lika gärna fortsätta..Det får inte hände idag. Det ska inte hända idag! Idag ska jag äta normalt!
.
Vad gör ni för att hindra hetsätandet?


Avundsjuka

I Tisdags träffade jag en god vän. Hon är lång, smal och har kindben att dö för. Hennes armar är taniga med musklernas konturer, långa ben och med höga klackar. Dessutom tjänar hon otroliga summor som modell.
.
Allt det här är jag van vid när det gäller henne, så till en början kändes allt okej. Det var först då hon tog fram en godispåse ur väskan och började vräka i sig av mitt favoritgodis (choklad) som den hemskaste av känslor kom smygande inom mig...Avundsjukan..
.
Min vän har välsignats med en otrolig ämnesomsättning och är naturligt pinnsmal hur mycket hon än äter. Det har inte jag. Därför tycker jag att livet är så jävla orättvist..
(Och hon har ingen ätstörning, har kännt henne i 10 år.)

Så vackert


Vägnings resultat+gårdagens matdagbok

Imorse visade vågen 48.7 kg. Ett bra resultat. Har precis tränat en timma. -400 kalorier.

Gårdagens matdagbok

07.00:
Kaffe
13.00: Naturdiet dryck
22.00: Kaffe Latte

Det var första gången jag provade Naturdiet. Det funkade skitbra och var helt okej till smaken. Var skithungrig innan och proppmätt efter att ha druckit den. 180 kalorier är kanske lite mycket men igår passade den mig perekt eftersom jag behövde få i mig någonting snabbt i farten.

Vägning på g

Imorgon är det vägning, håll tummarna för mig!


Veckans bästa dagar

På Tisdagar och Onsdagar slipper jag äta, då har jag världens bästa bortförklaringar och därför är det veckans bästa dagar. De sämsta är Måndagar och Torsdagar. Försöker spendera så mycket "middagstid"hos pojkvännen för där är det ingen som ifrågasätter. Skönt.
.
.

Tisdag kväll och ska snart sova. dagens matintag:

08.00: Kaffe Latte
13.00: Äpple
17.00: Kaffe Latte
21.30: te
+ 10 russin, 4nötter och en halstablett.


Tidig kväll

Jag behöver sova. Trots att klockan vara är nio ska jag krypa till sängs nu. Är små deprimerad, har ont i huvudet och måste upp tidigt imorgon. Att sova är så sjukt underskattat egentligen är det nog bland det bästa vi gör i livet.

Matdagbok

07.30:
Kaffe
12.00: morot
13.00: Kaffe
17.00: Gröt
20.45: lite pasta
.

+ 45 minuters underbar jogging. Dagen blev väl godkänd även om jag känner mig stor som ett berg.



Pojkvänner och anorexia

Jag har läst en del pro-ana bloggar på sista tiden. Något jag lagt märke till är att de flesta av tjejerna faktiskt har pojkvän precis som jag. Först förvånade det mig, borde inte tjejerna med pojkvän få bekräftelse nog att undvika anorexia? Borde de inte istället vara singel tjejer som frågar sig själva varför ingen vill ha dem som utvecklar denna sjukdom? Sedan började jag tänkta på min egen situation. Jag har pojkvän, han tycker jag är vackrast i världen precis som jag är och avskyr min matfixering. Han ger mig bekräftelse visst, men jag tror att man som flickvän känner ett visst krav av att vara perfekt, man har någon att tillfredsställa och någon som ser en. Att min pojkvän har en kropp de flesta killar skulle döda för( och jag menar inte att skryta) gör inte kraven mindre från min sida. Sedan jag var alldeles för ung har jag tänkt på min vikt, men ätstörningen började inte på riktigt förens jag och min pojkvän blev tillsammans. Resor tillsammans började planeras och jag kände att det var ett måste att gå ner i vikt. Jag ville inte att folk skulle undra vad en så snygg kille gjorde med mig, den kurviga tjejen.
Min pojkväns (enligt mig) perfektion, ställer krav på mig. Det spelar ingen roll att han tycker jag är för smal, att han tycker jag är vacker osv för hans skull vill jag vara perfekt, jag vill att vi ska vara lika på gatan, inte skönheten och odjuret..
Är den här teorin helt åt skogen eller har jag någon typ av poäng? Kan det vara en teori till att tjejer bantar för att de känner krav, inte från killens sida utan på sig själva just som flickvänner att vara en en "snygg partner"..

Godnatt

Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter!
Jag har precis bestämt mig för att den här veckan ska bli underbar.
Gör det du med.

Mål

I onsdags då jag vägde mig visade vågen 49.4. Då hade jag ätit innan så resultatet var jag faktiskt nöjd med. Efter helgen har jag gått upp igen men på Söndag hoppas jag vara tillbaka igen. Den här gången har jag bestämt mig, jag ska nå drömvikten och faktiskt tror jag att jag kan lyckas. Såhär ser planeringen ut på ett ungefär..
.
Söndag 29/11: 49.0 kg
Söndag  6/12 : 48.5 kg
Söndag 13/12: 48.0 kg
Söndag 20/12: 47.8 kg
.
Sen är mitt mål att kunna ligga runt 48 hela julen!

Söndag kväll

Jag är så trött på dessa söndags kvällar. Äcklad av mig själv efter helgens frosserier. Som så många gånger förut tänker jag " aldrig mer ska jag äta. Det här var sista gången. Nu klarar jag det." I ca 5,6 dagar går det utmärkt, äter i princip ingenting. Sen tar mat begäret över och jag tappar kontrollen. Totalt. Har jag väl bestämt mig, sagt till mig själv att det är okej. Okej att äta idag, då flippar jag ur och kan äta i princip hur mycket som helst. Det tar aldrig stopp. Var sjukt onyttig i helgen. Hade hoppats på att väga 49 men vågade inte ens ställa mig på vågen..Förmodligen har jag gått upp ett kg nu, förmodligen tappar jag det i veckan och förhoppningsvis når jag målet om en vecka på söndag..

Har jag blivit en hund?

Fredag kväll. Skolan är slut och det är helg. Hela veckan har jag sett fram emot den här dagen men nu känner jag mig helt tom och önskar inget hellre än att sitta i skolbänken bland en massa ljud och glada människor. Jag har haft en stressig period. Allting har gått snabbt, och aldrig har jag kunnat stanna upp. Det känns som att jag sitter här, utan plikter och läxor helt handlingsförlamad. Under så lång tid har jag alltid haft saker att göra, inte en minut har gått till spillo och min hjärna har helt slutat fungera på egen hand. Känner mig som en hund, en hund som vill ha order, ha någon som säger åt den vad den ska göra. Jag vet inte hur vila känns, vill inte veta och vill inte känna. Jag vill vara stressad och vill ha saker att göra. Mår så dåligt just nu utan anledning. Ge mig något att göra!

Tips

Kan ju passa på att säga att jag hade rätt angående p-pillerna. Cerazette gör dig smalare eftersom det inte innehåller hormoner och jag själv är beviset på det.
Pojkvännen sa till mig igår att jag blivit smalare sen jag slutade med de vanliga.
.
Tänkte vara lite snäll och dela med mig av den informationen för jag hade själv uppskattat att få veta det för ett år sedan och om någon provar att göra samma sak vore det jätte kul att veta om du fick samma resultat!

Fråga

Jag är nu 168 cm lång och vill verkligen bli 170. Tycker det är så vackert att vara lång, dessutom gör man ett smalare intryck..Min fråga är: Är det är möjligt att växa 2 cm till som 16 åring?
Stämmer det att man slutar växa 2 år efter mensen och finns det någonting man kan göra för att bli längre? Piller eller mat som får en att växa?
Vill verkligen veta!

O smidig

Idag träffade jag en gammal vän som jag inte längre ser lika ofta. Oj vad smal du är, var det första hon sa.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Blev helt ställd. Istället drog jag till med ett falsk skratt och smet snabbt därifrån. Jag är så jävla dum. Vill inte veta vad se sa om mig då jag gått. Kan man bli mer o smidig?

Äta av rädsla

Jag känner inte längre hunger eller längtan efter att äta. Förut kunde jag äta utan att vara hungrig, jag kunde äta bara för att jag tyckte att det var gott. Nu äter jag inte över huvud taget och jag känner inte längre någon törst efter mat. Det som får mig att äta är rädsla. Rädsla för att falla ihop, att kroppen inte ska orka.
.
När huvudvärken dunkar i mitt huvud,
När magen smärtar ( varför gör den det?)
När bröstet gör ont
När jag tappar koncentrationen och
När yrseln gör mig knäsvag.
Då tar jag av rädsla ett äpple
Eller en cigarett och för ett ögonblick försvinner jag i ruset av nikotin.

Ful

Såg precis en video på mig själv som en kompis laddat upp, och fy fan vad jag inte gillade vad jag såg.
Ser jag ut så i andras ögon, så ful?
Är jag bara ovan att se mig själv från olika vinklar?
Usch vad jag mår dåligt nu. Okej att min kropp inte är snygg, det jobbar jag på. Men ansiktet!
Att pojkvännen inte ringer ger mig ännu mer ångest. Varför ät han tillsammans med mig? Han kan få vem han vill och han väljer mig när det finns 1000 tjejer som ser bättre ut. Jag skäms över mig själv just nu. Fan

Matdagbok

08.00 : Kaffe Latte
12.00 : Morot
15.00 : Äpple
18.00 : kaffe Latte
22.00 : Te

Vägning

Imorse visade vågen 49.8 kg alltså har jag inte gått ner ett piss på nästan 2 veckor. Med tanke på hur mycket jag ätit och att jag åt middag kvällen innan jag vägde mig så kan jag ändå förstå det. Allt under 50 är iaf inte katastrof.
.
Har nu ett BMI på 17.6 .Samma som Milla Jovovich och mindre än Victoria Beckham, så säg mig. Varför är jag då inte lika smal som dom? Varför ser jag fortfarande ut som ett fläskberg?
.
1.8 Kg kvar, sen är jag där. Vid målvikten. Vid perfektion och vid lycka. 1.8 Kg hur svårt kan det vara, ska vara där om en månad. 48 kg och BMI på 17. Det är det som gäller.
.

...


hatar planerade måltider

Det jobbigaste som finns är när folk ska kommentera ens matvanor. Idag var minst 4 pers på mig bara för att jag inte åt lunch och jag orkar inte längre försvara mig. Hitta på lögner om att jag redan ätit, inte är hungrig, ska äta senare osv, för jag hör ju själv hur misstänkt det låter. Det är dagens största problem. Att undvika lunchen smidigt, hemma är det inte samma problem eftersom jag ändå aldrig äter tillsammans med familjen. Konstigt nog är mina vänner mer på mig är familjen..

Samtidigt som jag hatar när folk tjatar om att mans ska äta så tycker jag det är ännu värre när de inte gör det.
Är jag så tjock så de inte oroar sig? Tycker de bara att de är bra att jag inte äter? Om de kommenterar att jag inte äter så måste det ju betyda att de är oroliga för att jag är smal och om de inte gör de så..ja ni fattar..
Lite dubbelmoral alltså. Tänk om man bara kunde ta bort alla larviga planerade måltider på dygnet. Alla regler och moraler om att man måste äta. Låt folk göra som dom vill! Äta är frivilligt och att inte göra det borde vara normalt.
Som jag sagt tidigare så behöver vi verkligen inte så mycket mat som vi pressar i oss.
Idag har jag ätit ett äpple. thats it. Här till och med tränat och är inte det mista hungrig. Hungern kommer förmodligen inte komma förens ikväll, men då går ja och lägger mig så är den borta nästa morgon. Easy!

P-piller och vikt

För en vecka sedan bytte jag från preventivmedlet Neovletta till det hormonfria Cerazette efter att ha tagit Neovletta i ca ett år. Gjorde det för att jag fick för mig att hormonerna i Neovletta gjorde mig tjockare. Brösten växer ju så varför skulle då inte resten av kroppen göra det.
.
Hur som helst så bytte jag och kanske är det inbillning eller i kombination med min banting men jag tycker mig se skillnad. Kanske intressant information för någon som bryr sig.
Brösten har också minskat lite men för mig som tycker det är snyggt att vara planka är det inga problem.
Så inga hormontillskott i p-piller alltså. Kör på hormonfria Cerazette.

I mitt huvud

Antingen svävar jag på moln och är super lycklig eller så vill jag dö och känner att livet är hopplöst.
För mig finns ingenting däremellan och det är jag trött på.
.
Om ni bara visste vad jag kämpar och sliter
Om jag bara visste varför. Till vilken mening
.
Att prestera ger mig kickar, att gå ner i vikt ger mig kickar. Ska det alltid vara så?
Ska jag aldrig stanna upp och tänka att jag kanske förtjänar att ta det lugnt och förtjänar att äta?
Nej. Att stanna upp ger mig panik och ångest. Det gör mig olycklig och värdelös. Så Jag kommer fortsätta och gud vet vart det slutar.
.
Min största skräck är att senare tänkta tillbaka och inse att man aldrig fick ut något av det. Därför att man aldrig njöt. Aldrig var nöjd och aldrig var lycklig.

Matdagbok

07.30: Kaffe Latte
13.00: Havregrynsgröt+ Latte
21.00: te

skit

Mår dåligt. Har extrem ångest över allting.
Jag borde plugga men jag kan inte, det är omöjligt.
Istället börjar jag äta. jag äter och äter och äter. Usch
Känner för att gråta nu, känner mig så kraftlös och orkar ingenting.Fan
Inte äns svälta kan jag göra.
På söndag är det vägning vet inte om jag vågar.
Tänk om vågen kunde visa 49..Det kommer den inte göra.
Är glad så länge jag ligger under 50. fan


ledtråd

Besökte denna tjejs hemland under några dagar.

/bisous

I'm back

Allt känns konstigt och jag är förvirrad..Har haft underbara dagar och nu i efterhand känns allting som en dröm. Hatar den här staden och hatar det här landet. Är nog inte menad att bo här...
Gissar att jag gått upp i vikt men vågar inte väga mig. Gör det om en vecka, tills dess ska jag fasta. Känns bra.

Vägning

Onsdag och vågen visade imorse 49.8 ändå har jag aldrig mått sämre i hela mitt liv.
Hejdå


Nataliya Gotsiy

Hej drömöverkropp.

Matdagbok

Slarvat lite med matdagboken senaste tiden men här ska ni få dagens trots att det inte varit en toppendag...
.
10.00: Latte
14.00: Ceasarsallad utan kyckling
18.15: Morot, rödbetor och kött+ 4 chips & en chokladruta
.
Efter kvällsmaten fick jag panik vilket slutade i en springtur ute i mörkret. Det är helt sjukt hur mycket man orkar när man ätit. Kunde ha sprungit i en evighet, det var underbart. Efter 35 min var jag dock på plats hemma igen med lite styrka framför tvn.
Jag känner mig fortfarande tjock men lite av ångesten sprang jag iaf bort.
.
Är sjukt taggad på fasta i tre dagar nu. Inget annat än te, kaffe morötter och gröt för min del, kanske en och annan frukt också..Känns jävligt bra. Ny vecka nya tag. Nu kör vi!

Komplex

Det värsta med min kropp:
1. Min överkropp dvs feta överarmar, axlar och nacke ( hatar hatar hatar!)
2. Mina breda höfter ( spec fettet "bakom" höfterna ovanför rumpan. )
.
Det som är helt okej på min kropp:
1. Magen (förutom vid mens eller efter måltid)
2. Benen (ganska normala men inte smala)
.
Det som är bra på min kropp:
1. Smala fot och handleder
2. Små händer och fötter.
Vilka ynka saker att vara nöjd med...

Thinspo

Här har ni lite thinspo bilder medans jag pluggar och tycker att livet suger. 

This is me

Längd: : 168 cm
Vikt: 51 kg
BMI : 18.1
Det är jag, tyvärr..Tänk att jag faktiskt visar er..
Jag vet att jag är fet och jag skäms men det kommer bli bättre.
Som sagt målet är att ligga på 50 kg till onsdag..
Har precis ätit kött och mår illa. Har ångest och känner mig fet. Ska inte kräkas idag men fan vad underbart det skulle kännas efteråt..
Nej, nu är det svält veckan lång för min del. Ciao

Matdagbok

15.00: Pasta köttbullar och ägg (var svimfärdig och hade inget val men jag hatar mig själv för det. Förbjudet.)
19.00: Ceasarsallad ( Restaurang besök, var tvungen. )
Dåligt dag och jag känner mig så jävla fet. Orkar inte! I morgon lär ju bli ännu värre eftersom jag varit dum nog att föreslå myskväll. Har någon nåt tips på att slippa en planerad måltid med la famillia?
.
Eftersom det inte verkar finnas något vidare hopp för mig om helgen får jag försöka acceptera det och sen fasta måndag, tisdag & onsdag. Av någon anledning är de dagarna så enkla..På onsdag räknar jag med att vågen visar -1.

Att kräkas

Vaknade ett idag med världens huvudvärk och en fasansfull baksmälla. Från gårdagens utgång minns jag knappt ingenting men hem kom jag tillslut..Hade bestämt mig för att bli packad, fly från allt annat och packad blev jag. För en stund var jag fri och lycklig men imorse var ångesten större en någonsin. Tips :Drick aldrig efter att ha spytt. Ja jag spydde igår. Stod i duschen i över en timma med tårarna rinnande och tillslut gick det. Och jag fortsatte och fortsatte. Stänger av alla tankar och känslor och bara kräks, kräks upp ångesten.
Så vidrigt. Så jävla vidrigt.  Då har vi inte ens kommit till den värsta delen.
.
När jag helt slut och yr i huvudet ska kliva ut ur duschen märker jag till min fasa att jag står i min egen spya. Det har blivit stopp i avloppet och vatten/kräks har spridits över hela golvet. I ren panik lägger jag mig på knä och gräver i avloppet efter det som har fastnat. Äckligt hår blandat med spya får jag upp och slänger i papperskorgen.
Vattnet/kräkset börjar sakta rinna tillbaka och jag ställer mig framför spegeln. Tittar på mig själv, en röd flammig söndergråten gestalt stirrar tillbaka på mig. Jag gråter lite till sedan ringer telefonen och jag svarar glatt mina vänner att jag är på väg och taggad till 1000. Om dom bara visste.. Så sjukt.
.
Aldrig mer ska jag kräkas. Aldrig. Det var bland det värsta jag gjort. Hellre svälter jag mig, Aldrig mera hetsäta!

RSS 2.0