night

Jag klarar det här. Godnatt


Matdagbok

09:00 yogurt (lite för mycket)+kaffe
15:00 majs,tomat & ägg
21:00 sallad


Matdagbok

Är ytterst missnöjd med dagens matintag men här är det iaf.
07:00: kaffe
14.00: Sallad
16:00: yogurt med musli
20:00: Sallad typ

Hade jag tränat idag hade det varit okej, men nu gjorde jag ju aldrig det. Klockan närmar sig tolv. Godnatt<3

hope



Är det bara jag eller fylls ni också av lycka, längtan och hopp av att se vackra smala människor. Jag peppas något oerhört av det. Att sätta upp bilder på kylskåpet kanske är något att tänka på?

beauty


Angående tidigare inlägg

De gamla inläggen är från innan sommaren. Jag klarade det aldrig utan kändemig ful hela sommaren. Är inte det så jävla sorgligt? Jo, det är det. Gick upp ca 5 kg under sommaren och så stor som jag är nu har jag inte vait på mycket länge. Det är bedrövligt. Kläder sitter fult och tight, armarna är feta och tll och med ansiktet tycker jag mig ser annurlunda ut..Anledningen till att jag inte klarade det var på grund av många saker, kan berätta om det senare. Hur som hest tappade jag fokus och slutate blogga vilket ledde till att jag inte längre kunde kontrollera matvanorna, Den här bloggen är min nyckel till viktnedgång. Så nu gör vi ett nytt försök, och denna gång ska det gå :)

fredagsmys



Idag är det fredag. Är så trött!
Ska iaf försöka ta mig ut ikväll men först blir det till att läsa lite och mysa soffan.
Idag har jag ätit för mycket men hittills inte tappat greppet iaf. kaffe till frukost. Sallad till lunch och åt precis lite nötter och yogurt med banan vilket var totalt onödigt och jättedumt. Men men, ska inte göra saker värre bara.
Ha en mysig fredags eftermiddag, ciao


The 1 and only issue in life



Jag är så fruktansvärt trött på mig själv. Trött på att vara stor och tjock. Att hela tiden inbilla mig att jag är normalviktig och lycklig när jag vet att jag inte är lycklig och just därför är jag inte normal. Mitt liv består av ett problem, det problemet ska jag lösa nu. Nu. Utan bloggen klarar jag inte det här, nu startar vägen mot perfektion, igen...

RSS 2.0